Kringloop Groene Kruis

Bel 06 - 8300 8746 (maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur)

Wat kost een huis leegruimen

De kosten van een huis leegruimen zijn verschillend, geen huis is qua werkzaamheden hetzelfde, hierdoor zijn de kosten van het leegruimen ook moeilijk te bepalen zonder deze vooraf te hebben gezien.

De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren o.a. het aantal gewerkte uren, hoe groot is het object en de werksituatie (veel of weing loopwerk en bereikbaarheid), of er wel of geen klussen gedaan moeten worden bijvoorbeeld het verwijderen van tapijt van de trap, moet men wel of geen afval afvoeren en hoeveel kg is dat, blijft er een inboedel staan van waarde ivm korting of is het leegruimen van uw huis hierdoor zelfs gratis.

Al deze zaken maken het voor ons onmogelijk om vooraf zonder bezichtiging een prijs te bepalen met wat de kosten zijn, we willen niet dat u teveel betaald of dat klanten achteraf worden teleurgesteld, wij hebben een goede naam en dat houden wij graag zo (lees ook de rubriek "klantenbeoordelingen" in de menubalk).

U kunt een gratis en vrijblijvende kijkafspraak maken met een medewerker van het Groene Kruis, tijdens de bezichtiging in uw huis van leegruimen noteren wij de wensen van de opdrachtgever en adviseren hierbij.
Na ons bezoek ontvang u binnen 24 uur een gratis offerte per email waarin alles duidelijk staat vermeld (lees ook de rubriek "huis leegruimen" in de menubalk bovenaan de pagina).

Kringloop Groene Kruis geeft korting op de offerte als u antiek kleingoed (géén grote meubels) en/of meubelen uit de jaren 50, 60 en 70 in uw huis achterlaat (massief donker eiken meubilair hiervan uitgesloten), verkoop deze niet direct door op marktplaats (merendeel zijn handelaren) of aan opkopers, maar wacht eerst ons aanbod af.
Hierdoor bestaat ook de kans dat het leegruimen gratis is (bij overwaarde krijgt u geld toe) !
Verkoopt u alles van waarde dan valt de offerte ook hoger uit.
Tip gooi of geef geen kleingoed of kleding weg, dit heeft ook waarde voor de kringloop we halen deze graag bij u op.

Opgelet op het internet circulieren prijslijsten wat het leegruimen kost, deze prijzen zijn vaak exclusief afvoerkosten grofvuil, voorrijkosten en/of km vergoeding, overuren en btw.
Bij het Groene Kruis krijgt u altijd per email een duidelijke offerte waarin staat vermeld wat we doen en wat de kosten zijn. Hier komen geen kosten meer bij, prijs blijft prijs en u heeft achteraf geen verrassingen meer, ook als de uren of afvoerkosten grofvuil tegenvallen zijn deze extra kosten voor ons.

Bekijk ook de klantenbeoordelingen in de menubalk rechtsboven op onze website !

Heeft u nog vragen onze medewerkers staan u graag te woord in Heemstede.