Kringloop Groene Kruis

Bel 06 - 8300 8746 (maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur)

Kosten huis leegruimen en/of verhuizing in Heemstede

1. Wat kost een huis leegruimen ?
2. Wat kost een verhuizing ?
3. Wat kost een huis leegruimen in combinatie met verhuizing ?

1. Wat kost een huis leegruimen in Heemstede ?

De kosten bij het leegruimen van een huis zijn altijd verschillend geen enkel huis is hetzelfde, hierdoor zijn de kosten ook moeilijk te bepalen zonder deze vooraf te zien.

De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren o.a. het aantal uren verrichte werkzaamheden en de werksituatie (veel of weinig loopwerk en bereikbaarheid), of er wel of geen klussen gedaan moeten worden bijvoorbeeld het verwijderen van de vloerbedekking (ligt deze los of vastgeplakt), moet men geen of wel grofvuil afvoeren en hoeveel kg is dat, blijft er een inboedel staan van waarde ivm korting of is het leegruimen hierdoor zelfs gratis, etc. ...

Al deze zaken maken het voor ons onmogelijk om vooraf zonder bezichtiging een prijs te bepalen met wat de kosten zijn, we willen niet dat u teveel betaald of dat klanten achteraf worden teleurgesteld, we hebben een goede naam en dat houden wij graag zo.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs en bespreken uw wensen, hierna ontvang u binnen 24 uur een gratis offerte per email.

Opgelet momenteel circuleren op internet prijslijsten met wat het leegruimen van een huis kost.
Deze prijzen zijn veelal alleen voor het leegruimen van uw huis en niet bijvoorbeeld voor het afvoeren van grofvuil of klussen die gedaan moeten worden, deze kosten worden achteraf aan u doorberekend (en vallen over het algemeen tegen). 
Bij het Groene Kruis krijgt u altijd een duidelijke offerte waarin staat vermeld wat we doen en wat de kosten zijn. Hier komen geen kosten meer bij, prijs blijft prijs en u heeft achteraf geen verassingen meer, ook als de uren of afvoerkosten grofvuil tegenvallen zijn deze extra kosten voor ons (onze prijzen zijn inclusief btw)!

TIP bekijk óók de klantenbeoordelingen in de menubalk van onze website.

2. Wat kost een verhuizing in Heemstede ?

Elke verhuizing is anders en maatwerk in vele opzichten, wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een gratis offerte.
Het Groene Kruis verzorgt uitsluitend seniorenverhuizingen, kleine verhuizingen en klein transport.
Wij verhuizen alleen regionaal in Heemstede

3. Wat kost een huis leegruimen in combinatie met verhuizing ?

Gaat u de inboedel verhuizen naar een nieuw adres en het oude huis leegruimen dan geven wij altijd een combinatiekorting.
Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een gratis offerte en de combinatiekorting te bespreken.
Het Groene Kruis is werkzaam in de regio Heemstede

Bekijk ook de klantenbeoordelingen in de menubalk rechtsboven op onze website !