Kringloop Groene Kruis

Bel 06 - 8300 8746 (maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur)

Het leegruimen van een koophuis voor de makelaar

Heeft u hulp nodig bij het leegruimen van een koophuis voor de verkoop ?
Kringloop Groene Kruis biedt u hierbij de helpende hand voor het zorgeloos leegruimen van uw huis, hierbij staat een tevreden klant altijd hoog in het vaandel, deze kunt u terugzien in de klantenbeoordelingen in de menubalk van onze website.

U kiest voor kwaliteit en zekerheid

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende afspraak met gratis offerte en wat de eventuele kosten zijn, blijft er een inboedel staan van waarde ivm korting of is het leegruimen hierdoor zelfs gratis, we willen niet dat u teveel betaald of dat klanten achteraf worden teleurgesteld, wij hebben een goede naam en dat houden wij graag zo.

Meest gekozen optie leegruimen koophuis

De meeste gekozen optie voor het leegruimen van een koophuis is het uitsluitend leegruimen van uw huis met inboedel, hierbij wordt ook het grofvuil afgevoerd, daarna wordt uw huis schoongemaakt zodat de makelaar daarna direct foto's kan maken i.v.m het te koop aanbieden van deze.
Wij kunnen veel en hebben daar de juiste mensen voor welke vakkundig zijn opgeleid, deze kunnen ook klussen uitvoeren zoals het verwijderen en afvoeren van vloerbedekking (tapijt, vinyl of parket) of de tuin snoeien en opruimen.

Korting op de offerte/factuur

Kringloop Groene Kruis geeft korting op de offerte als u antiek kleingoed (geen groot meubilair) o.a. schilderijen, porselein, glaswerk, verzamelingen, etc. en/of meubelen uit de jaren 50, 60 en 70 in uw huis achterlaat (op donker eiken meubels geen korting).
Verkoop deze niet direct door op marktplaats (merendeel zijn handelaren) of aan opkopers en makelaars, maar wacht eerst ons aanbod af.
Hierdoor bestaat ook de kans dat het leegruimen van uw huis gratis is (bij overwaarde krijgt u geld toe)! Hiervoor is een taxateur aangesteld van voormalig Veilinghuis Oranje.
Verkoopt u alles van waarde dan valt de offerte ook hoger uit.
Tip geef of gooi geen kleding of kleingoed weg, dit heeft ook waarde voor de kringloop we nemen deze graag voor u mee. Tevens ontvangt u hierbij korting op de offerte/factuur (u hoeft zelf niets meer naar de kringloop te brengen, wij zoeken graag alles voor uw uit).

U hoeft niets meer te doen, wij nemen al het werk uit handen als voorbeeld óók het leegruimen van de kasten met inhoud (o.a. keukenkastjes en kledingkasten).

Graag tot ziens in Heemstede