Kringloop Groene Kruis

Bel 06 - 8300 8746 (maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur)

Huis leegruimen Heemstede - Kringloop Groene Kruis

Heeft u hulp nodig bij het leegruimen van uw huis in Heemstede ?
Kringloop Groene Kruis biedt u hierbij de helpende hand voor een zorgeloze ontruiming zonder al te hoge kosten.

Wij hebben een eigen ontruimingsdienst welke uitsluitend werkt met professionele ontruimers, deze hebben jarenlange ervaring in het leegruimen van huizen.
Onze ontruimers ruimen zorgeloos en vakkundig uw huis leeg en behandelen de inboedel met respect, we doen hierbij ons uiterste best om zoveel mogelijk huisraad een nieuwe bestemming te geven zoals in de kringloopwinkel.
Wij kunnen veel en hebben daar de juiste mensen voor welke vakkundig zijn opgeleid, alles is bespreekbaar.
De ontruimers van het Groene Kruis ruimen regelmatig huizen leeg in Heemstede, zijn hier bekend om hun beleefdheid en staan voor u klaar (zie onze klantenbeoordelingen).

Werkwijze in 5 stappen

1. U belt naar Kringloop Groene Kruis voor een gratis en vrijblijvende afspraak, u bent echter niets verplicht. Tel.: 06 8300 8746
(bereikbaar maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur, zondag gesloten).

2. In uw huis van het leegruimen bespreken wij de wensen en de mogelijkheden b.v. het leegruimen van een huis met verwijderen en afvoeren van vloerbedekking (tapijt, vinyl of laminaat). Andere klussen in- en rond uw huis zijn bespreekbaar.

3. Na de kijkafspraak ontvangt u van ons binnen 24 uur een geheel vrijblijvend en gratis offerte. Hierin staat duidelijk vermeld wat het leegruimen kost, er komen achteraf geen extra kosten meer bij (in tegenstelling tot veel andere ontruimingsbedrijven)!

Kringloop Groene Kruis geeft korting op de offerte als u waardevolle spullen achterlaat, verkoop deze niet direct door op marktplaats (merendeel zijn handelaren) of aan opkopers maar wacht eerst onze aanbieding af. Hierdoor bestaat ook de kans dat het leegruimen gratis is (bij overwaarde krijgt u geld toe)!
Verkoopt u alles van waarde dan valt de offerte ook hoger uit.
Tip geef of gooi geen kleding of kleingoed (klein huisraad) weg, dit heeft ook waarde voor de kringloop we nemen deze graag voor u mee, tevens ontvangt u hierbij korting op de offerte/factuur (u hoeft zelf niets meer naar de kringloop te brengen, wij zoeken graag alles voor u uit).
Wij nemen al het werk uit handen als voorbeeld óók het leegruimen van kasten met inhoud (o.a. keukenkastjes en kledingkasten).

Wij ruimen natuurlijk óók huizen zonder waardevolle inboedel of welke zijn vervuild door hoarders leeg.

4. Bij akkoord gaan wij snel, vakkundig en zorgvuldig aan de slag volgens afgesproken datum in de offerte.

5. Uw huis wordt aan u opgeleverd volgens de gemaakt afpsraken. Wij maken uw huurhuis of koophuis bezemschoon voor u klaar, direct opleverbaar aan woningbouw of makelaar.

Kringloop Groene Kruis brengt de bruikbare huisraad welke worden verkregen uit ontruimingen onder in de kringloopwinkel, hierdoor kan het Groene Kruis over het algemeen goedkoper werken dan een reguliere huisontruimer.

Twee meest voorkomende ontruimingen

1. Standaard leegruimen huis: leegruimen van uw huis (alle bruikbare- en niet bruikbare huisraad/grofvuil).
U kunt hierna kiezen om zelf uw huis schoon te maken of de kringloop maakt voor u schoon (bezemschoon klaar).
Deze optie wordt vaak gekozen als een koophuis moet worden opgeleverd aan de makelaar voor de verkoop.

2. Compleet leegruimen huis: leegruimen van uw huis (alle bruikbare- en niet bruikbare huisraad/grofvuil).
De vloerbedekking (tapijt, vinyl of laminaat) wordt vakkundig verwijderd en afgevoerd.
De hanglampen worden verwijderd, hierbij worden nieuwe kroonsteentjes aan de bedrading in het plafond bevestigd.
Alle gordijnen, vitrage, lamellen en luxaflex worden afgehaald en meegenomen.
De gordijnrails, spijkers, schroeven en haken in muren en plafonds worden verwijderd en de gaatjes worden hierbij netjes dichtgemaakt.
U kunt hierna kiezen om zelf uw huis schoon te maken of de kringloop maakt voor u schoon (veegschoon klaar).
Andere klussen zijn óók bespreekbaar o.a. tuinwerkzaamheden etc.
Deze optie wordt vaak gekozen als huurhuis moet worden opgeleverd aan de woningbouwvereniging voor de verhuur.

In tegenstelling tot veel andere huisontruimers in de gemeente Heemstede vernietigd het Groene Kruis niet de inboedel maar geeft deze een nieuwe kans in de kringloopwinkel, hierbij wordt ook als doel gediend het hergebruiken van tweedehands inboedels en het ontlasten van milieu, hierdoor wordt ook de afvalberg verminderd.

Wij schenken ook gratis boeken, kleding en schoenen (textiel) aan stichtingen en kerkelijke organisaties o.a. het Leger des Heils.

Het Groene Kruis is tevens sponsor van goede doelen, wij sponsoren uitsluitend stichtingen en kerkelijke organisaties met een ANBI-status.

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd bellen, onze medewerkers staan u graag te woord.

Graag tot ziens in Heemstede